Waarom

kiezen voor

PEAU

klick hier...

SKIN

Met veel liefde en passie voor de huid is Peau geboren. Peau is er volledig op gericht u een goede service, kwaliteit, onverdeelde aandacht en resultaat te bieden. Elke klant is belangrijk maar ook uniek! Een mooie huid krijg je niet zomaar, maar ligt wel binnen ieders handbereik. Bij Peau krijgt u een volledige en effectieve behandeling van uw huid gericht op een totale huidverbetering.

 

BEAUTIFUL SKIN DOESN’T HAPPEN BY CHANCE. IT HAPPENS BY APPOINTMENT

 

Peau heeft voor u de beste producten uitgekozen die gericht zijn om de conditie en structuur van de huid te verbeteren en huidproblemen daadwerkelijk op te lossen. De behandelingen gaan verder dan de traditionele ontspanningsbehandelingen. Er wordt ook gewerkt met zuurstof om deze nog effectiever te maken. Huidverbetering wordt bereikt door een combinatie van kwaliteitsbehandelingen en de juiste verzorging thuis. Peau gaat met hart en ziel de reis naar een stralende huid met u aan. 

 

NAILS 

Naast een schoonheidsinstituut is Peau ook een nagelstudio. Peau beheerst de kunst om bij het plaatsen van gelnagels en semi-permanente nagellak fijn werk en het persoonlijk contact perfect op elkaar af te stemmen. Kortom genieten tot in de toppen van je vingers. 

 

THERE IS SO MUCH BEAUTY AND ELEGANCE IN A GREAT SET OF NAILS 

 

MORE 

Zou jij je energie willen terug krijgen en wat kilo's willen verliezen? Hoe je van binnenuit zorgt voor een betere huid? Welke eenvoudige dingen je kunt doen om huidveroudering tegen te gaan? Wandel binnen in de wereld van Peau en ervaar het zelf.

 

FALL IN LOVE WITH THE PROCESS, AND THE RESULTS WILL COME